Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Döbbenet

2010.05.23

A történet a következő:

A minap, este (2010 05 23) 21:20 körül, esőben a buszmegállóban várakoztam, majd megérkeztek a kollégáim is, kikkel egy műszakban dolgozok. Mindketten dohányoztak éppen és megálltak a teljesen nyitott várónál. A megállóban tartózkodott 2 "földönkívüli" is. Egyszer csak azt mondja az illető a kolléganőmnek, "ha meg kérhetném, ne dohányozzon itt a megállóban !" Majd a másik fiatal kollégámhoz is szólt (aki a megálló másik sarkában várakozott, tőle vagy 2,5 méterre), hogy "ne fújja a füstöt feléje ő sem".

Mivel nyitott a megálló és a szél is fújt eléggé erősen, összenéztünk mind, és értetlenül hallgattuk, mi is a gond voltaképpen. Aztán még egyszer rázendített a személy, majd kérdőre vonta kolléganőm, miért akarja megszabni neki, mikor és hol dohányozzon nyílt közterületen?

Erre a lény, idegesen felkapta a bőgőjét, majd a buszmegálló kicsit távolabbi részéből azt a megjegyzést tette: "tudtommal meg amúgy is Kaposváron mindenhol tilos a dohányzás !!!"

Ami a lényeg, mindezt a buszmegállóban kihelyezett, kimondottan a cigaretta eloltására szolgáló gyűjtőedény mellett állva tette.

Talán nem is földlakó volt??? 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.