Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Köszönet

2009.10.29

Mondják sokan, a mai világban nem szégyen a pénztelenség, csak néha igen kellemetlen tud lenni.

Néhány alkalommal elég rosszul jöttek össze a dolgok, és nem maradt a zsebemben semennyi lé sem. Mivel vidékről kellene beutaznom Kaposvárra, ez igen kellemetlen is tud lenni, ha az ember menne, de nincs miből.

És ami a lényeg: MÉG ÉL NÉMELYIKÜNKBEN AZ EMBERTÁRSI SZERETET ÉS SEGÍTSÉG EGYMÁSNAK !

Mondom ezt azért, mert bizony a fentebb említett esetekben nem igazán van más lehetőség, mint a stop. Bizony nem egyszer igénybe kellett vennem az utazásnak eme változatát, és meglepődésemre működik a dolog.

Persze azért sokan meggondolják, hogy kit is engednek az autójukba, de kb. minden 15.-k autósra lehet számítani (legalábbis egy ilyen vidéki útvonalon). Az sem mindegy, milyen öltözékben igyekszik valaki stoppolni, de egy átlag ruházatban megjelenve, nagyobb egy kicsit az esélye, hogy (akár több "átszállással" is), de célba érjen az utazó.

ITT SZERETNÉK KÖSZÖNETET MONDANI MINDAZOKNAK, AKIK MÁR VOLTAK SZÍVESEK ÉS ELJUTTATTAK AZ UTICÉLOMHOZ !!!

Persze azt is megjegyzem az esetleg hasonló módszerrel utazóknak, hogy semmilyen körülmények között nem szabad visszaélni a minket felvevő autósok bizalmával, hiszen ezzel a saját esélyünket is ronthatjuk. Mindig a maximális tiszteletet kell megadnunk, hisz nélkülük igencsak nehéz helyzetben maradnánk.

üdv: atesz® 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.